KİMLERDENMİŞ?

Bu blog, iki yakın arkadaşın ortaklığı ile seneler önce oluşturuldu, ancak evlilikler, doğumlar, ayrılıklar, yeni deneyimler derken, farklı bir yöne evrildi. Sonra da dendi ki, "ya biz bunu da denemişiz". O zaman neden insanlarla da paylaşmayalım? Her işte parmağı olan iki dostun yorumlarını, paylaşımlarını okuyacaksınız. Bi bakmadan geçmeyin :)

PAYLAŞALIM MI?

15 Haziran, 2019

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK GERÇEKTEN MÜMKÜN MÜ? (YANDEX TOLOKA İNCELEMESİ)



  Uzun yılar boyunca, aile bütçesinde ek gelir olsun diye internetten para kazanma yöntemlerini araştırdım durdum.  İnternetten para kazanma yöntemlerinin başında, anket doldurma geliyor. Bir süre boyunca, surveyhead sitesinden anket yaparak bir miktar para kazandıktan sonra, tatmin edici meblağlar kazanamadığımdan dolayı, başka arayışlara girdim. bir çok sitede bahsi geçen "makale yazarak para kazanma, anket doldurarak para kazanma, blog yazarak para kazanma, sosyal medyadan para kazanma" gibi seçenekleri değerlendirdikten sonra, yandex toloka' yı keşfettim. Şimdi de sizlerle bunu paylaşmak istiyorum.
     Yandex Toloka, internet sayfalarını kontrol ederek, sınıflandırarak, gelen görevleri yaparak para kazandığınız bir platform. Günlük olarak size uygun görevler havuzdan sayfanıza yönlendiriliyor, eğer görevleri istenilen özende yaparsanız da, performansınıza göre dolar üzerinden para kazanıyorsunuz. Evet, işin güzelliği burada, ödeme dolar üzerinden hesabınıza aktarılıyor. Görevlerde sayfa başına ödenen en yüksek ücretli görev, şu anda 0.06 cent. bir sayfayı tamamlamak yaklaşık 2-3 dakikanızı alıyor, yani görev olması halinde, zamanınızı da ayırırsanız günlük 2-3 dolar kazanmanız işten bile değil. Doların TL karşısında kazandığı değer ile de, aylık hesaplandığında dişe dokunur ödemeler alabiliyorsunuz.

     Toloka' nın bir diğer güzel özelliği de şu ki; ödemeleri almak için alt sınır 1 dolar. Hesabınızı PAPARA (Pay-Pal türevi) ile ilişkilendirdiğiniz zaman, 1 dolarlık ödemenizi talep ediyorsunuz ve para PAPARA hesabınıza kısa süre içerisinde aktarılıyor. PAPARA' da hesabınıza parayı talep ederken 100 TL' ye kadar 1 TL lik kesinti yapılıyor, dolayısıyla 100 TL' ye kadar biriktirip banka hesabınızasonra aktarmanız daha mantıklı.

      "Toloka' dan görev gelmiyor" ise ciddi bir sorun. İlk başladığımda görevlerin azlığından dolayı bunu ciddi ciddi bırakmayı düşünmüşlüğüm olmasına rağmen, azimle eğitimleri tamamlayıp, gelen görevleri yapmayı öğrendikçe, aldığım görevlerin sayısının artmasıyla, kazandığım paranın stabil bir şekilde arttığını farketmem üzerine, şu anda internetten para kazanmak için kullanılabilecek en güzel platform olduğuna karar verdim. 

     Bunları yazmamın sebebi şu, eğer zamanınızın büyük çoğunluğunda bilgisayar başındaysanız, Toloka' ya bir şans verin derim. Eğitim görevlerini, talimatları dikkatli bir şekilde okuyup bitirdikten sonra, sayfayı ara sıra yenileyerek yeni görev gelip gelmediğine bakabilirsiniz. Konu hakkındaki sorularınızı yorum bölümüne yazarsanız, elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım:)

     Eklediğim sayda görüntüleri, benim şahsi toloka hesabımdan alınmıştır. Kazandığım 183 doların yaklaşık bir yılda peyderpey kazanıldığını bilin, site mucize değil, ama durup duruken de kimsenin al bu 183 dolar senin olsun demeyeceğini aklınızdan çıkartmayın! Malum, her kuruşun kıymetli olduğu zor günlerden geçerken, birilerine faydam olacaksa ne mutlu bana!

     Siz de bana bir daydanız olsun isterseniz, kayıt linkini şuraya bir yere bırakayım diyorum :)
      https://toloka.yandex.com.tr/promo?referralCode=FWTALCA6







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML